TISZTÍTÓSZEREK SZINTE MINDENRE!
0

Adatvédelmi nyilatkozat

Azzal, hogy Ön belép a www.autolabor.net (Autólabor Kft. 1153 Budapest, Bethlen Gábor utca 150. továbbiakban Autólabor, Autólabor Kft.) weboldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem áll semmilyen kapcsolatban a céggel.

Az autolabor.net weboldalon található tartalom az Autólabor Kft. tulajdona.

Az Autólabor Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A weboldalhoz tartozó oldalak tartalmi részét, beleértve annak látványtervét is a Magyar törvények védik.

Az Autólabor Kft. írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részleteinek (tartalmi részek: szöveg, grafika, fotó, audió és videó anyagok, adatforrások, struktúrák, programok stb.) feldolgozása, másolása, valamint értékesítése. Az oldal egyes részeinek tartalmát, kizárólag saját felhasználás célból, információ gyűjtésként saját merevlemezére mentheti, vagy adott esetben kinyomtathatja, de semmilyen esetben nem jogosult bármely részének további felhasználására, esetleges terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az Autólabor Kft. weboldala teljes egészében, beleértve a reklámokat is, szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármelyik részt kivágni, a kivágott részt nyilvánosságra hozni bármilyen módon tilos. Tilos továbbá a cég írásbeli engedélye, beleegyezése nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánosságra hozni vagy újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Autólabor Kft. követelheti a jogsértés befejezését és kárának megtérítését.

Az oldalról értesüléseket átvenni csak az oldalra való hivatkozással lehetséges, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

  • a. semmilyen formában nem módosítja az eredeti információt,
  • b. a cégre és oldalra egyaránt, egyértelmű hivatkozással utal, azaz minden közlésnél feltünteti azt.

Az autolabor.net domainnév, valamint az “Autólabor” név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása, a hivatkozás kivételével, kizárólag az Autólabor Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A partner cégek honlapunkon felhasznált termékei és hírei (beleértve a képi – szövegi megjelenést is) szerzői jogvédelem alatt állnak. Személyes és nem kereskedelmi felhasználáson kívül tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen vagy bármilyen adathordozó eszközön tárolni.

Az Autólabor Kft. hiteles és pontos információk közlésére törekszik, de az információközlésben felmerülő esetleges pontatlanságokért és ebből keletkezett károkért felelősséget nem vállal.

Autólabor Kft.

Telefonszám: +36 30 468-1155

Adószám: 14307795-2-42

Bankszámlaszám: ERSTE BANK 11600006-00000000-27976304

Copyright © 2015 Autólabor Kft. Minden jog fenntartva! Web by SMART design